The Heat still unbeaten & Scores

Nagyon sok eredménnyel és összefoglalóval vagyok elmaradva szóval most olyan szinten változtatunk a dolgokon, h mindent be tudjak pótolni, h az elmúlt 2 Miami meccset amennyire tudom elemzem és összefoglalom nektek, a többi eredményt csak közlés szinten fogom megemlíteni. Túl sok lenne 4 nap meccseit egy postban leírni. De akkor nézzük is, h áll az eleddig veretlen Heat és mi is történt a NBA háza táján szombat óta.90040722IB003_BULLS_HEATKét meccsen van túl a szezonnyitó óta a Miami, amik nemsoká következnek, és eddig remekül állnak hiszen hibátlanok. Tudom, h ez valószínűleg nem sokáig fog tartani, de minden bizonnyal a fiúknak jó alapot és kellemes önbizalmat adhat egy remek szezonkezdet.A 2. meccs a szezonban a Indiana ellen volt, ahol is O’Neal folytatta remek formáját és megint csak mind a pontgyártásban mind pedig a védekezésben kivette a részét. Ezen a meccsen is látszott, h az a rengeteg munka amit a nyáron belefektetett abba, h visszaszerezze a formáját és az egészséges állapotát, kifizetődni látszik. Ennek nagyon fontos szerepe van a Heat taktikájában is hiszen így sokkal szélesebb skálán tudnak taktikai hadrendet kidolgozni hiszen egy életerős és ponterős centerük van.90040619RH010_HEAT_PACERSO’Neal megint 22 pontot és 12 pattanót zárt és ezeket egész jó százalékban érte el. Persze Wade megint még rajta is túlnőtt 32 pontjával, de tőle ez a megszokott és a normális és elvárható. Sosem az Ő teljesítményével volt a probléma ahogy azt az előző szezonban láthattuk is. Beasley és Haslem is hozzátette a maga kis részét a győzelemhez 12 illetve 10 ponttal. Előbbi még 9 pattanót, utóbbi pedig 10 pattanót is hozzátett védekezésben is. A meccsen végig magabiztosan vezetett a Heat. Az első negyedet 12 ponttal, a 2. 10 ponttal, a 3. pedig 14 ponttal hozták, egyedül a 4. negyedre engedtek kicsit, de ekkor már biztos volt a győzelem, tehát kellett egy kis pihenés. Végül 96 – 83 a Haet vívta ki magának a megérdemelt sikert.

A játéknap további eredményei a következő képpen alakultak. Meglepőnek mondható talán az erős kezdés után pont a Memphis-től kikapni a Torontónak. A Lakers is ideje korán elvesztette veretlenségét, melyet a Dallasnak sikerült elvenni.scores szombatA vasárnapi játéknapon is volt 7 mérkőzés, amelyek közül a Phili a Knicks 2szeres hosszabbításos meccse volt egy komoly menet. A Houston és a Portland is megint csak egy remek meccsel örvendeztette meg a rajongókat. Hiába volt Brandon Roy 42 pontja, a Rockets örülhetett a végén.scores vasárnapA következő játéknap a tegnapi volt, ahol újabb remek párosítások kaptak helyet. Itt kapott helyet a Miami Heat – Chicago is.  A meccs komoly akadályokat gördített a Heat vezére Wade elé. Ugyanis a Chicagoi védekezés egy az egyben arra épült, h Wade-t megfogják vhogy. 90040722IB010_BULLS_HEATEz nagyjából sikerült is attól függetlenül, h mégis 25 ponttal zárt. De persze a megfogás alatt azt értem, h nem dobott megint 40 pontot, hanem amikor kiléptek rá lepasszolta a labdát Haslemnek vagy Richardsonnak és ők meghálálták a bizalmat, beverték a dobások nagy részét. Ez Haslam 19 pontján látszik is, ami mellé még társul 11 pattanó. Beasley, aki mostmár Haslem helyén állandó kezdő. Az előző évben amikor nem tudott pontot dobni szinte használhatatlan volt ahogy ezt Ő is beismerte egy nyilatkozatában, és most a kevés pontja ellenére is hasznosan kiegészítette a csapatot. Azt is nyilatkozta még, h meg akarja mutatni, h nem csak akkor válik a csapat hasznára, ha pontot dobott, hanem egyébként is hasznos tagja csapatának.90040722IB012_BULLS_HEATA Chicago védekezésével nem is volt gond, mert jól működőtt. A támadásban voltak problémák. A Chicago a 3. csapat akit a Heat 41% alatt tudott tartani dobószázalékban. Sok jó lehetőségük volt, álltak jól, de egyszerűen amikor kellett, a dobásaik nem mentek be. Deng megtette amit lehetett 26 pontjával, de most a bokája miatt Derrick Rose sem volt az igazi, és a többiek fontos dobásokat hibáztak. Így a Miami eddig hibátlan, 3 – 0 ás mérleggel áll a 95 – 87-es Chicago feletti siker után.

A játéknap további eredményei alant láthatóak. A vereség után Kobe egy laza 41 pontos meccsel vezette sikerre a Lakers-t az Atlanta felett. Carmelo Anthony is 42 pontot szort a Memphis elleni siker alkalmával. A Boston pedig még mindig veretlen és azért ezek között egy Cav’s és mostmár egy Hornets skalp is szerepel.

scores keddA legutóbbi játéknap eredményei eként festenek. Meglepő a Knicks sikere a Hornets felett, de ezzel megszerezték első győzelmüket. A Houston pedig megint egy ki-ki meccset játszott a rivális Jazz ellen. Fontos meccset nyertek, és ezt már egy űj Houston nyerte. Nincs ugyanis sem Yao Ming sem McGrady. Ariza brillírozik,  Shawn Battier , Aaron Brooks, Chuck Hayes remek csapatot alkot. 8an értek el 10 pontnál többet a meccsen ami elég komoly fegyvertény. A csapatmunka meghozta a gyümölcsét.

Ez volt tehát az elmúlt 4 nap összegzése. Amint lesz Miami meccs megint jövök vele.

0 Hozzászólások to “The Heat still unbeaten & Scores”



  1. Vélemény?

Hozzászólás




Kategóriák

Top Clicks

  • Egyik sem

Naptár

2009. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Látogatottság

  • 56 159 látogató