Mr. Clutch, Epic dunk & Scores

A blogolás megállhat de szerencsére az NBA nagyüzeme a szépen zakatol előre. Amióta nem írtam azóta igen sok esemény történt elég sok olyan is ami érdemelne külön  pár szót, de most erre nem lesz lehetőség, mert ha belemennék akkor megint egy 1200 szavas kosaras bejegyzés lenne a vége amit megint csak nem olvasna el senki. Tehát szaladjunk végig szépen mik történtek mostanában, kezdve a legrégebbi eseményekkel. Minden szépen a tovább mögött.A legrégebbi Heat meccs amiről még nem esett szó az a Cavs elleni találkozó volt. Ezt a meccset hála a magyar Sport Tv-nek majdnem teljes egészében sikerült megnéznem, annyi volt csak az egyedüli baj h a 4 óráig  tartó meccs után nekem menni kellett 8 órára LOGIKA !! gyakorlatra. Kb 3 negyedet sikerült végignézném és az igen élvezetes volt. Az egészet ugye a 2 szupersztár LeBron James és Dwyane Wade összecsapásaként harangozták be, ami így is alakult. Wade talán az év zsákolását mutatta be, ennek ellenére mégsem sikerült nyerniük. Hiába multva felül  Jamest ez sem volt elélg a győzelemhez. A Cleveland 111 – 104 es idegenbeli sikerrel zárta ezt az estét.

A következő mérkőzés az eleddig még mindig nyeretlen New Jersey Nets ellen került megrendezésre. A meccs elég érdekesen alakult, kicsit sztem lazára vehették a figurát a srácok hiszen a Nets egyenrangú ellenfélnek bizonyult. Wadenek sem volt igazán nagy estélye hiszen mindössze – tőle szoktalanul szerény – 22 pontal zárt. Ebből azonban 3 pont a győzelmet jelentette. Wade a 2. félidőben mezőnykisérlet nélkül állt, amikor 04.1 mp volt hátra és 2 pontal a Nets vezetett. Ilyenkor születnek a Hősök szokták mondani és a clutch kosarak és ez most sem volt másképp. Egy oldalbedobást követően megkapta a labdát és bedobta a 3ast ami a Miami győzelmét eredményezte 81 – 80-ra. Egy ujabb a “this is my house” dobások közül, erre a hétre ez volt Wade 2. epic kategóriás megmozdulása.

A legutolsó mérkőzés amit tegnap hajnalban játszottak a Thunder ellen sajnos nem a legjobb végeredménnyel zárult. A Thunder remek védekezést mutatott be Wade-n így sikerült – negatív  szezoncsúcsot jelentő – 22 ponton tartani. A túloldalt mint mindig a vezéregyéniség Kevin Durant volt, aki majdnem egy tripla-duplát szorgoskodott össze. Tehát Durant-el az élén a Thunder 100 – 87 -re győzte le hazai pályán a Heat-t.Ami a többi eredményeket illeti, azokra most nem térek ki csak belinkelem őket h ha esetleg érdekelné az olvasót akkor itt megtalálhatja őket. A tegnapi játéknap eredményei ITT találhatóak. A 13.-ai , a 14.-ei , a 15.-ei és végül a 16.-ai eredmények pedig a dátumra kattintva elérhetőek. Akkor tehát az NBA-s lemaradások is bepótolva, hamarason egy kis sorozatos témával jövök vissza.

0 Hozzászólások to “Mr. Clutch, Epic dunk & Scores”



  1. Vélemény?

Hozzászólás




Kategóriák

Top Clicks

  • Egyik sem

Naptár

2009. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Látogatottság

  • 56 159 látogató